Cute person terjah
Follow Dashboard

▸ Entry pendek ... ♬
Friday, January 11, 2013
♥ posted at: @7:27 PM
0 wishes // make a wish?



ASSALAMUALAIKUM ^_^


Hoho Mrs BK baru sempat nak menaip kat blog ni. Tadi bk sempat lagi untuk nonton semula citer ISTANBUL AKU DATANG  ! Haha itulah akibatnya kalau sudah terlalu bosan. Pasal kerja memang bk dah bercuti panjang pun. Seriusly tempat tu tak sesuai dengan bk . Ada je perasit yang membebankan bk. Takpe duk umah lagi bagus. Tak keje pun bk masih dapat makan hidup macam biasa lagi kan. So buat sementara ni bk menjadi assitant suri rumah. Takpe untuk pembelajaran masa rumah tangga  nanti. Hihi.

Hai habis tentang bk . sekarang ni tentang MR KA. Sekarang yang bk tahu dia bermula exam. Entahlah bk pun takfaham. Begitu lama dia senyapkan diri baru sekarang cakap yang dia baru nak bermula minggu periksaan ? Biarlah yang penting bk percayakan dia. Jika dia tipu. Biarlah .. Kepercayaan itu harus ada dalam perhubungan jauh macam kami ni. Huhuhu. 

Lagipun bk tak sempat nak text MR KA sebab kredit tade. Hehe memang pokai okay. 



Kepada MR KA bk. kalaulah dia baca blog ni. -----


Saya harap awak dapat jaga diri awak kat sana. Nanti balik kg hati-hati ye. Saya pun jaga diri juga kat sini dengan sebaik mungkin. Insya-Allah jika kita panjang umur nanti kita berjumpa lagi okey. Selamat menjawab exam laling. 

hits counter
web counter
◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2012