Cute person terjah
Follow Dashboard

▸ kawan baru.. ... ♬
Friday, January 4, 2013
♥ posted at: @8:51 PM
0 wishes // make a wish?



ASSALAMUALAIKUM 




Apa kabar kalian semua. Hoho bk sudahpun menjadi seorang pekerja.
Kat mana tuhh takpayah la bagitahu . Kang tak pasai-2 ramai pulak yang serbu.. *cehh bajett*


Okay memang entry kali ni hanya untuk beritahu keadaan bk lagipun mukabuku bk pun da tak se-aktif dulu.


Heee. Nak citer ape lagi eak ? ha ! Rakan tempat keje.. 

Alhamdulilah setakat ni baik-2 aje. Tapi biasalah manusia mana ada perfect. So bk terima je ~~ Huhu bunyi pasrah habiss.
Okay yang mengajar cik bk ialah CIK FARAHIN. First time bk tengok si dia ni memang ingat dia sama baya dengan bk tapi sebaliknya. Umur da boleh panggil akak. Nampak dia memang agak garang tapi bila da kenal amboi gelak sakan. Haha lagi bk ni jenis melayan. Lagilah makin gila. Haishh rasa rindu la pulak kat dia. Takpe esok mungkin jumpa lagi. *gedik'*

Haaa tu jelah kot entry kali nih. Doakan cik bk menjalani pekerjaan dengan penuh ketenangan dan kegembiraan ye ~~~~



p/s: pekerjaan bk memang menggoda iman bk sebab asyik nak makan je. Hohoho horlick ..tadaaaa~

hits counter
web counter
◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2012