Cute person terjah
Follow Dashboard

▸ 19/3/2013 ... ♬
Wednesday, March 20, 2013
♥ posted at: @4:07 AM
0 wishes // make a wish?


Penulisan aku memang teruk !


Ehem entahlah. Aku takpasti jalan penyelesaian dimana. Sudahlah aku buntu ! Mungkin memang silap aku. Jadi aku harap aku tak akan ulangi lagi kesilapan aku.Tapi aku hanya insan biasa beb ! Always make wrong. Lepas je bday dia aku akan deactive kan hidup aku dari alam maya terutamanya Facebook. Ape yang anda nak pikir terserah ! Aku bukan pemuas hati manusia yang kejam. Ye saya harap anda bahagia walau dengan siapapun. 


Kau tahu tak penat aku tunggu kau. Aku mesej kau tak reply aku call kau tak angkat. Tahniah dah bape kali kau hancurkan hati aku. Kau ingat aku bodoh ape . Kau ingat kau sentiasa sibuk dengan assgment kau tu ? Hah aku bole bertahan lagi. Tapi bila setiap kali hari penting kau mesti hilangkan diri kau. Sebab ape beb ? Kau tahu aku sayang kau. Tu sebab kau buat aku macam tu kan ? Kau akan sentiasa sakitkan hati aku. Aku macam orang bodoh dan aku sentiasa maafkan kau. Sudahla aku da penat. Aku cuma harap kau bahagia. ENOUGH !

hits counter
web counter
◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2012