Cute person terjah
Follow Dashboard

▸ think a lot ... ♬
Sunday, December 30, 2012
♥ posted at: @11:11 PM
2 wishes // make a wish?








Apa kabar bloggers semua ? Sekarang nih bk sedang jiwa kacau. Huhu taktahu taktahu . Jujur bk masih menanti MR.KA bk. Taktahu kemana dia menghilang. Tapi rasanya masih ade je kot dekat UNIMAS tuhh. Entahlah. bk cuma nak tahu ape masalah dia ? Bk nihh tak penting ke bagi dia sampai tinggalkan macam tuh je. At least tell me something supaya bk tak keliruan macam sekarang. Jika bk rindukan dia . bk akan baca semula mesej-mesej kami. Ya Allah bole tergelak ape yang bk baca. Sememangnya hubungan kami memang penuh dgn gelak tawa. Dan jika bk sedang menangis memang dia takkan tahu. Bk taktahan dgn pujuk dia. Tu sebab bk taknak dia pujuk bk walau bk tgh merajuk dgn dia. Biarlah bk yang pujuk hati yang lara ini. Huhu sedih benor ayat bk nih. >.< Wahai pemilik hati ,tolong jelaskan apa yang sebenarnya berlaku antara kami ini. Biarkan jelas semuanya. Sememangnya bk susah nak menyepi macam sekarang nih. Dulu okey jerk tapi sekarang dah lain pulak. Haih hati nihh. 


p/s: tadi mak sedara suruh tunjukkan gambar MR KA . hihi dan dia kata nampak matang. huhu jangan nak mengembang sangat ye awak. 

hits counter
web counter
◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2012